Trias-atleten lekker bezig op Nationale CD-Spelen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Door Madelon Sijsenaar

Vroeg opstaan, heel veel kilometers rijden, lang wachten en dan vervolgens ook nog eens een topprestatie leveren? 

Dat is wel toevertrouwd aan Zoe Hoebe, (D1), Manuel Cronie (D1) en Ties Oosting (D2)! En het helpt natuurlijk ook als je eigen trainer Gregory mee gaat om je de laatste tips en tops te geven.

Zoƫ, Manuel, Gregory en Ties.

Zoe kwam uit voor verspringen en de 60 meter horden. Ze plaatste zich heel gemakkelijk voor de halve finale horden en finishte in een prachtige tijd van 11,24 seconden op de mooie baan van Omnisport in Apeldoorn. Ze eindigde heel knap als derde tijdsnelste.

Manuel Cronie kwam uit op de 60 meter sprint en de 60 meter horden. Naast het behalen van persoonlijke records plaatste Manuel zich voor de halve finale sprint en 60 meter horden.

Net als Ties Oosting. Naast het kogelstoten waar hij zijn pr verbeterde en een finaleplaats bereikte, wist ook hij zich te plaatsen voor de halve finale van zijn favoriete onderdeel: de 60 meter horden.

En nu wordt het spannend… Hebben Ties en Manuel de finale bereikt van de 60 meter horden? Jazeker, ook daar hebben ze zich van hun beste en bovenal snelste kant laten zien: beide jongens werden uiteindelijk zesde.
Apeldoorn, tot volgend jaar!