Trias atleet Jurriaan Oudekerken wederom succesvol bij jeugdcross

Wieringermeer- Bij de 3e wedstrijd van de crosscompetitie voor junioren en pupillen hebben atleten van AV Trias maar liefst vier ereplaatsen veroverd. Bij deze door AV Wieringermeer georganiseerde crosswedstrijd kwam Jurriaan Oudekerken wederom als eerste over de streep bij de junioren D. Yannick Ruiter werd keurig tweede en Job de Koning werd zesde in deze categorie.

Bij de junioren C waren Celine Ruiter en Dario Duineveld uiterst succesvol op het uitdagende maar glibberige parcours. Dario behaalde een keurige 2e plaats en Celine een 3e. Ook Martijn Bakker deed het erg goed in het Robbenoordbos. Martijn liep naar een 3e plaats bij de A-pupillen. Zoe de Jong liep bij de junioren D naar een 5e plaats en Lisa Genet deed het een plaats beter bij de pupillen B.

Bij indoorwedstrijden in Utrecht kwam meerkampster Charlotte Hopman, die vorig seizoen een zilveren medaille won tijdens de NK meerkamp, in actie. Charlotte Hopman liep in de finale van de 60 meter een persoonlijk record van 8.65 sec. Op dezelfde afstand, maar nu met 5 hordes ertussen, liep Charlotte 10.49 sec. Bij het hoogspringen kwam de 1e jaars C-juniore tot een hoogte van 1.45 cm.

Leave a Reply