Trias atleet Dave Wesselink mist Nederlands Record op 2 honderste

Trias atleet Dave Wesselink is met een ijzersterk seizoen bezig. In het nog prille indoorseizoen weet hij zich elke wedstrijd sterk te verbeteren. Afgelopen weekend tijdens indoorwedstrijden in Amsterdam liep de jonge Wesselink in de series voor het eerst onder de 8 seconden 7.95 seconden. In de finale was de hordeloper nog sneller en liep zelfs 7.89 seconden. Dit betekende 2 honderste verwijdert van het Nederlands record B junioren van Sybren Blok.

Andere Trias atleten die in de Ookmeerhal goed presteerden waren meerkamper Jesper Peterse die zijn persoonlijk record op de 60 meter horden verbeterde naar 8.85 seconden.

In Obdam kwamen 50 pupillen en junioren van Trias in actie bij de 2e wedstrijd om de crosscompetitie. Ook hier was veel Trias succes.

Bij de JC liep Martijn Bakker keurig naar een 2e plaats en bij de JD liep Mike Wortel naar plaats 3.

Bij de A1 pupillen kwam Daniel Balder dicht bij het podium en werd keurig 4e. Bij de A2 pupillen was het Gijs Smolenaars die dit keer won voor Gijs v/d Kolk die keurig 2e werd.

Bij de B pupillen won Trias ook. Dit keer was het Ties Oosting die er met de overwinning van door ging. Hidde Hoekstra werd keurig 5e .

Bij de jongste pupillen liep Boet van Hove lang op kop maar moest genoegen nemen met zilver. Tijs Witte werd keurig 3e. Bij de jongste pupillen bij de meisjes was het Zoe Hoebe die wederom met overmacht de sterkste was. Bij de meisjes pupillen B werd Jasmien vd Kolk 2e.

Jetske Zuurbier werd bij de D junioren keurig 4e.

gr Sven

Leave a Reply