Trias A pupillenkamp 2014 weer groot succes

Op zaterdag 23 augustus verzamelden 30 A pupillen met een slaapzak, luchtbed of matje en een tent om 12:00 uur bij Trias om deel te nemen aan het kamp. Na inlevering van hun fietssleutel werden eerst de tenten opgezet. Dit werd voornamelijk door de ouders gedaan. Hierna was er het welkoms woord door Mariska en werden het thema: Olympische spelen en de indeling van de teams bekend gemaakt.

Iedereen kreeg een Olympisch T-shirt en er kon meteen een groepsfoto worden gemaakt. Ondertussen had Astrid al broodjes gemaakt voor de lunch. Nadat de lunch was verorberd kon gestart worden met het eerste onderdeel van de Olympische spelen namelijk het grote irritatie spel. Mariska had hiervoor 6 onderdelen voor uitgezet en de gooi met de dobbelsteen bepaalde welke onderdeel je met je team ging doen. Als je echter tijdens het spelen van het onderdeel door een ander team werd afgetikt telde het resultaat niet mee. Dit gaf natuurlijk grote irritatie. De onderdelen waren ook niet altijd even makkelijk want neem maar eens een ketting van 60 kilo mee over een traject zonder dat deze ketting de grond raakt. Het spel werd nog even onderbroken door een bingo omdat het hard ging regenen maar uiteindelijk kwam het team van Azië (geel) als winnaar uit de bus. De pupillen mochten zich even zelf vermaken terwijl de leiding de voorbereidingen trof voor het avondeten namelijk een barbecue.

Na het eten ging het avondprogramma van start met een spel waarin de teams tegen elkaar streden door allerlei vragen te beantwoorden. Diegene die het antwoord wist op de gestelde vraag mocht op de knop drukken. Hierna was het tijd voor de bingo onder leiding van Peter. Marjolein wist hierbij veel prijzen in de wacht te slepen. Hierna was het tijd voor de optredens die door Guus en Kirsten werden aangekondigd. . Er waren weer geweldige optredens van Raúl, Mike, Lars en Lars die dansen op de muziek van happy. Roos en Amber dansten samen met de leiding in de vorm Femke en Melissa op het vlieger lied waarna we allemaal mee mochten dansen. Anne deed ook een geweldige dans en ze deed dit helemaal alleen knap hoor. Mike liet hierna ook zijn danstalent nog een keer solo aan ons zien. Inmiddels was het buiten al erg donker en liepen we met zijn allen naar het maalwater om het dieren geluiden spel te spelen. Dit was reuze spannend en er werd weer menig gil geslagen. Na terugkomt was het toch echt tijd geworden om de slaapzakken op te zoeken. Het bleef echter nog lang onrustig in en om de tenten.

naOp zondagmorgen werden alle pupillen gewekt met toeter die Astrid “even” van Melissa had geleend. Inmiddels was Janine gekomen die een leuke opstart voor de dag had verzonnen waar alle pupillen ‘fris’ aan mee deden. Bij de ontbijttafel zagen we toch nog wel heel veel slaperige gezichten te zien. Na het ontbijt gingen we op de fiets naar Egmond aan Zee waar iedereen even lekker kon uitwaaien. In ieder geval genoeg om weer fris te zijn voor het levend statego spel in de duinen. Teruggekomen bij Trias werden eerst de tenten opgeruimd en daarna was er weer een heerlijke lunch klaar gemaakt. Dit vormde weer een goed basis om te starten met de zeskamp als laatste onderdeel van de Olympische spelen. Astrid had de onderdelen in elkaar gezet en dit was weer grote pret. Vooral het water pissen zorgde voor veel mooi momenten. Als slot was er nog een estafette waarbij de deelnemers pasta met water en kaas moesten vervoeren over de eindstreep. Spannend was het tot het einde toe welk team nu winnaar was. Uiteindelijk is het team van Afrika (zwart) de winnaar geworden. Doodmoe maar met een schat aan mooie momenten als herinnering werden de pupillen weer om half 6 door hun ouders mee naar huis genomen.

Alle trainers die weer geweldig hebben geholpen ; Richard, Peter, Astrid, Mariska, Guus, Kirsten, Melissa, Jet, Janine en Femke ontzettend bedankt voor jullie hulp. Anja

Leave a Reply