Trias A pupillen kamp 2012

De Olympische spelen 2012 in Londen moeten nog beginnen, maar onze A pupillen hebben het afgelopen weekend reeds hun Olympische spelen gehad. Op zaterdag om 12:00 uur verzamelden zich bij Trias 27 A pupillen om deel te nemen aan het jaarlijkse A pupillen kamp. Het thema was Olympische spelen en de deelnemers werden verdeeld over 5 teams die de continenten van de wereld vertegenwoordigden. Na een lunch werden de teams op pad gestuurd voor een speurtocht door het Heilooër bos om hier de eerste punten mee te scoren. Fanatiek werden er rebussen opgelost, een estafette gelopen en gezocht naar dieren die in dit bos leven. Na terugkomst bij de kantine moesten de tenten nog opgezet worden en was er tijd om even te spelen en de dames stonden al te dansen op de tafel onder aanmoediging van disc-jockey Sven. De barbecue was weer heerlijk en na de afwas (!) moest er eerst nog even gezweten worden bij een woordzoeker maar daarna was het tijd voor ontspanning met een bingo, petje op petje af en natuurlijk de geweldige optredens van Puck en Lotus, Nienke en Iris en Jip en Yanniek. Er was ook nog een optreden van 2 vage figuren met zonnebrillen en hoedjes. Inmiddels was het donker en werd het terrein verlaten om het dierengeluiden spel te spelen. Dat is best wel eng om door een donker bos te lopen en dan allemaal geluiden te horen van de meest vreemde dieren. Gelukkig waren er ook dappere jongens die de bange meisjes aan de hand mee namen. Ondertussen was het wel slaapzaktijd maar ja het was nog lang onrustig……. .

De volgende ochtend was om 8 uur het ontbijt met de sterke verhalen dat sommige kinderen bijna helemaal niet geslapen hadden! Het was ook wel opvallend rustig bij het ontbijt. Hierna werd er op de fietst gestapt om naar Egmond aan Zee te gaan. Voor die pupillen die vergeten hadden zich te wassen was er een buitje onderweg zodat ze evengoed schoon werden. Sarah en Lisa vonden dit echter niet genoeg en wasten zich ook nog met zeewater. Na het strand was er een levend stratego spel in de duinen waar ook weer fanatiek gestreden werd. Dat buitenlucht hongerig maakt bleek weer uit de lunch bij Trias waar al het brood op werd gegeten. In de middag werd een 6 kamp gespeeld met de Olympische teams. Spellen als boomstam werpen, zeepbaanrace en een kratjes estafette moesten gespeeld worden om te bepalen welk team er Olympisch kampioen werd. Het hoofd jurylid Mariska riep het team Afrika (zwart) uit als winnaar van deze Olympische spelen en de deelnemers van dit team mochten de eeuwige roem mee naar huis nemen. Ondertussen arriveerden alle ouders om hun moede kinderen die een geweldige ervaring rijker waren weer mee naar huis te nemen.

Alle atleten ontzettend bedankt voor dit geweldige kamp. De begeleiders die het hele weekend mee waren Frank, Arthur, Jet en Tessa jullie waren top! Sven, Aad Jan en Jesper ook jullie bedankt voor de helpende handen en geluiden!

Leave a Reply