Topprestaties van pupillen van av Trias in de 3e crosswedstrijd

Op zaterdag 7 februari togen  26 pupillen naar Obdam voor deelname aan de 3e crosswedstrijd bij ARO 88.

 

Mini pupillen

Tijs Witte, Florian Meijer  en Zoë Hoebe mochten wederom de spits afbijten  bij de mini pupillen.  Tijs liep in korte broek en een T-shirt met korte mouwen en kwam geheel onder de modder als 2e jongen over de finish meteen gevolgd door Florian die in zijn debuut cross meteen een geweldige 3e plaats opeiste. Zoë volgde de mannen op de voet en werd weer netjes 2e bij de meisjes.

Jongens pupillen C

Net als de vorige wedstrijd verdedigden de mannen Hidde, Bas en Ruben de eer bij de jongens C voor Trias. Hidde liep weer prima en wist als 4e de eindstreep te passeren. Ook Ruben en Bas gaven weer goed partij en werden respectievelijk 11e en 18e.

Meisjes pupillen C

De C meisjes Felien, Bibi en Jasmien  stonden klaar bij de modderige startstreep bij de meisjes C. Alle drie hadden ze aan het einde nog een prachtige eindsprint waardoor ze de prachtige plaatsen 3,10 en 19 in het klassement mee veroverden.

Jongens pupillen B

De  2 vrienden Daniël en Jan hadden er weer duidelijk zin in bij de jongens B. Deze toppers liepen alle twee een heel goede race waardoor ze de finishboog als 5e en 2e passeerden.

Jongen pupillen A1

In deze categorie waren we wederom met 5 mannen vertegenwoordigd.: Max, Aron, Skip, Gijs van der Kolk en Gijs Smolenaars. Gijs van der Kolk viel nog na de start maar stond zo weer en ging vol in de achtervolging. Max blijft heerlijk genieten van al het publiek en Skip haalde weer en onderste uit de kast. Aron had nog een mooie eindsprint. Gijs van der Kolk wist keurig naar een 8e plaats te lopen en Gijs Smolenaars wist de 2e plaats te veroveren.

Meisjes pupillen A1

De meisjes A1 vonden de modder maar niets maar deden op het modderige parcour toch reuze hun best. Fiep, Resa en Marits kwamen achter elkaar over de finish en voor Jara was er weer podiumplaats want ze werd 3e.

Jongens pupillen A2

Vandaag moesten de mannen Huib, Finn en Merlijn het met zijn drieën doen voor Trias want de rest was ziek. Merlijn had aan het einde nog lucht voor een mooi eindsprint en Finn liep weer prima. Huib is eindelijk verlost van 2 keer 13e plaats in de voorafgaande crossen  en werd vandaag 11e.

Meisjes pupillen A2

Als laatste weer het trio van de heerlijke en gezellige meisjes Jetske, Chloé en Esmee.  Deze heerlijke meiden haalden alle drie weer het onderste uit de kan. Er werd prima gelopen en met blozende wangen passeerden ze als 5e, 17e en 20e de eindstreep.

Leave a Reply