Terugblik nieuwjaarsreceptie door Marianne Thomas

Op dinsdag 8 januari hield Trias weer haar nieuwjaarsreceptie en tevens zou er uitleg gegeven worden over de aanstaande baanrenovatie, reden temeer om erbij te zijn. We werden door het bestuur onthaald met lekkere hapjes en drankjes in een prima sfeer.

Na 20 jaar training te hebben gegeven aan de A-B jeugd en senioren en nadien nog 4 jaar aan de veteranen werd mij eind september gevraagd weer actief te worden voor de vereniging. Ik heb mij gevoegd bij Hester Zwart en Hans Schouten in de technische commissie.

25 jaar geleden werden we kampioen van Nederland en promoveerden we naar de hoofdklasse onder mijn leiding!

De veteranenploeg van AV Trias.

De laatste jaren is er geweldig gepresteerd door de Trias atleten onder aansturing van Sven Ootjers en dit heeft mij zeker gestimuleerd om me weer actief in te zetten voor de vereniging. De uitdaging blijft om mee te helpen Trias op een hoger niveau te brengen.

En dan de receptie… Het leek mij het moment om alle trainers van onze vereniging beter te leren kennen. Maar… er waren maar ongeveer negen trainers van de bijna vijfentwintig trainers die actief zijn bij Trias en ook het aantal leden was eerlijk gezegd niet overweldigend. Jammer, zo’n nieuwjaarsreceptie is toch het moment om samen even terug te blikken naar het afgelopen jaar en om ook weer vooruit te kijken en elkaar te motiveren voor wat komen gaat in het nieuwe jaar.

Interessant om de plannen over de komende renovatie van de baancommissie te horen, waarbij de baan weer aan alle eisen van KNAU voldoet. Mooi werk van deze commissie.

Graag hoop ik jullie in het komende jaar weer regelmatig op de baan te ontmoeten, jullie wensen qua technische ondersteuning te horen en jullie activiteiten te volgen.

Allen wens ik een prachtig sportief jaar toe.

Met hartelijke groet,

Marianne Thomas.