Super prestaties van pupillen AV Trias tijdens crossfinale

Maar liefst 21 pupillen hadden zich geplaatst voor de crossfinale op zaterdag 8 maart bij AV Nova in Warmenhuizen. Met prachtig weer gingen deze pupillen de strijd aan met alle finalisten van maar liefst drie poules, namelijk noord, midden en zuid. Het parcours was uitdagend en goed uitgezet. 

Meisjes mini
Hier was onze enige troef Jasmien van der Kolk en zij verdedigde de eer van Trias prima. Met een vijfde plaats mocht zij plaats nemen op het podium. 

Jongens B
De jongens B met Gijs Smolenaars, Gijs van der Kolk, Skip Lemstra en Areon Lahat deden het prima in een veld van maar liefst 78 deelnemers. Gijs Smolenaars werd keurig elfde en de anderen liepen ook prima.

Meisjes B
De meisjes Jara de Groot, Iris Kramer, Iris Croux, en Resa Witte gingen vanuit poule noord als eerste de finale in en dus waren hun verwachtingen erg hoog. Helaas was de concurrentie van de andere poules erg groot en haalden ze net het podium net niet. De meisjes leverden toch een geweldige prestatie.

Jongen A1
Het kwartet van Huib Schong, David de Kler, Thijs Alleman en Luuk Hoogland gingen samen met maar liefst 80 ander A1 pupillen van start. De mannen gaven echt alles wat ze konden in dit gigantische deelnemersveld.

Meisjes A1
Hier bestond de zich geplaatste ploeg uit Jetske Zuurbier, Bente Madderom, Chloé van Philips en Esmeé Nebbeling. Met name Chloé ging heel sterk van start wat goed geprobeerd was. De meisjes streden voor wat ze waard waren.

Jongens A2
De mannen Mike Wortel, Raύl Tophoff, Jits van Kessel en Jerry de Koning mochten hier de eer van Trias verdedigen. Dit deden de mannen prima, Mike kwam nog individueel op het podium met een keurige 5e plaats van de 75 deelnemers. Raύl werd keurig 11e en samen met de goede klassering van Jits en Jerry mochten ze de 2e prijs als ploeg in ontvangst nemen.

Alle deelnemers, we zijn ontzettend trots op jullie allemaal met deze geweldige prestaties!!

De pupillentrainers van AV Trias

Leave a Reply