Strijd tegen de elementen tijdens de AV Trias Clubkampioenschappen

Door Madelon Sijsenaar

Zondag 6 oktober was het weer tijd voor de traditionele Clubkampioenschappen. En over de uitslag valt eigenlijk niet te twisten… met dit weer was namelijk iedereen kampioen!

Een super regenachtige dag en best koud. Maar eigenlijk kwam dat toch wel een beetje goed uit… want iedereen wilde met dit weer ook graag even binnen zijn. En de kantine had net een make-over gehad!

Dus tussen de wedstrijden door even chillen op de nieuwe lounge-bank, hangen aan de nieuwe, prachtig gepimpte bar voor een munt-thee of later op de dag voor een vers getapt biertje, de foto’s en krantenartikelen bekijken aan de “nieuwtjes”-muur of shoppen in de tweede-hands-sportkleding-winkel-voor-1-dag: Voor ieder wat wils!

En de wedstrijden zelf? Die waren als altijd weer spannend… Want er werd weer hard gelopen, gesprongen, gestoot en geworpen! Er gingen vandaag 104 deelnemers van start.

Bij de senioren deden Lars Groot, David Bastiaansen en de dames Emma van der Pal, Marloes Laan en Melanie van der Most mee. Mogen zij volgend jaar extra concurrentie verwachten, senioren van Trias?

Sander Koenz kwam als enige uit voor de A-junioren en dat is een superverdienste op zich, want dan moet je echt het beste uit jezelf halen!
Bij de B-junioren mannen behaalde Casper Peterse met 2091 punten op de meerkamp de eerste plaats. Jens Oosterink won zilver en Ole van Tiel het brons. Bij de dames behaalde Ilja Koelink met 1923 punten de eerste plaats, Pleunie Burgering werd tweede en Puck Kruize won het brons.

Bij de junioren-C mannen gingen 9 atleten van start. Luuk Hoogland won de meerkamp overtuigend met maar liefst 3241 punten. Pekka van der Zwan, werd tweede en Gijs van der Kolk behaalde heel knap de derde plaats. Iris Kramer won bij de dames met 2643 punten. Resa Witte werd tweede en Fiep Adrichem derde.

De junioren D1 en D2 strijden zij-aan-zij. Bij de jongens behaalde Ties Oosting op de meerkamp met 2394 punten het goud. Skip Blok, die ook nog eens een supersnelle 800 meter liep, werd tweede; op de voet gevolgd door Jeroen Kalverdijk, die heel sterk was met het speerwerpen en 21,52 meter worp.
Bij de meisjes werd Donna Vrees eerste, Fien van Hove, met een snelle tijd op de 800 meter van 3,04 minuut tweede en Jasmien van der Kolk behaalde het brons. Goed gedaan meiden en jongens!

Floris Rijks, Sol Kempenk en Yassine Anwar-Ali werden respectievelijk eerste, tweede en derde op de meerkamp A1-pupilen. Bij de A2 werd Manuel Cronie heel knap eerste, gevolgd door Boet van Hoeve en Tijs Witte. Bij de meisjes A1 werd Evi Drommel eerste en Sofia Bloothoofd tweede. Bij de meisjes A2 won Zoe Hoebe overtuigend met 1924 punten, gevolgd door Quinty Hesselmans en Noor Adrichem.

Over naar de pupillen B. Bij de meisjes deden Tika Glorie mee en Nova de Bruijne aan de meerkamp. En bij de jongens gingen 6 atleten van start en won Dante Cronie het goud, Mats Poppenk het zilver en Thymo Duijn het brons. Ze gingen blij met een beker naar huis!

Bij de C-pupillen deden 5 meisjes mee. Danielle Hoogland werd eerste, Sanne Kramer en Marlene Drommel, tweede en derde. Bij de jongens werd Tibe Smit eerste, Faas Thoes tweede en Sven Dingerdis derde. Ook weer hele mooie prestaties!

En last, but not least, onze jongste atleten: de mini’s! Djaleesh Anwar-Ali werd eerste, Thomas Haenen tweede en Mylan Cloesmeijer derde op de meerkamp. Ze spintten 40 meter, liepen 600 meter hard, gooiden de bal en sprongen ook nog eens heel ver! Bij de meisjes pupillen mini was Kate Rood eerste. En met een close finish werden Bobbi Meijer tweede en Roza Verlaat derde.

Wil je alle uitslagen zien? Kijk dan even hier.

Beste mensen van de wedstrijdorganisatie, juryleden, trainers, hulpouders en vrijwilligers van de kantine… Een dikke dankjulliewel!!!

Jullie hebben in weer en wind er voor gezorgd dat iedereen weer een hele fijne en sportieve dag heeft gehad!

En Vrienden van Trias, is de eerste Vrienden-van-Trias-bedankt-borrel goed bevallen? Fijn dat jullie Trias steunen! Ook voor jullie een dikke dankjulliewel!