Start-to-Run voorjaar 2012 bij AV TRIAS

Na het succes van de Start to Run training van september 2011, organiseert atletiekvereniging Trias in samenwerking met Runnersworld Alkmaar op 10 maart 2012 opnieuw een cursus Start to Run. Op zes zaterdagochtenden om 9.30 uur krijg je training van gekwalificeerde trainers die je op een verantwoorde manier leren hardlopen zonder dat je geblesseerd raakt of begint op een niveau dat je nog niet aan kan. Gezellig, leuk, sportief en met medebeginners ga je zo over een drempel heen.

Een gevarieerd oefeningenprogramma, dat hiervoor speciaal is ontwikkeld, zorgt ervoor dat je al snel merkt dat je meer energie krijgt en minder snel moe wordt. Ook worden er veel calorieën verbruikt waardoor je afvalt. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na die zes weken ben je in staat om 20 minuten of 3 kilometer achter elkaar hard te lopen.

Vanaf half januari kan er ingeschreven worden voor de voorjaarscursus.

Kijk hiervoor op de website van Start to Run en meld je online aan. De kosten bedragen € 40,- waarvoor je dus zes trainingen krijgt onder begeleiding van een professionele coach, online wordt voorzien van advies en trainingsschema’s en een interessant voordeelpakket ontvangt van de atletiekunie. 

Meer informatie over Start to Run?

Klik hier om verder te gaan.

Leave a Reply