Start to Run van start!

Start to Run is vrijdag 6 september 2019 begonnen. In totaal 10 enthousiaste deelnemers die in 7 weken van 0-3 km of 25 minuten achter elkaar leren hardlopen. Een keer in de week trainen onder begeleiding van de trainer, Astrid Besseling, zij doet dit met heel veel enthousiasme.

De Start to Run groep met links trainster Astrid.

Mensen stimuleren, motiveren en enthousiasmeren voor het sporten, in dit geval hardlopen. Twee keer in de week hebben ze huiswerk en gaan ze met elkaar trainen, hoe leuk is dat! De start to runners trainen samen met de vaste vrijdagochtend groep, alleen krijgen die natuurlijk een ander, stuk zwaarder programma. Zo leren ze elkaar kennen en motiveert het hen om door te gaan.

Na een goede warming-up, oefeningen, looptechnieken, de kern (interval) en een cooling-down gaan ze allen met een tevreden en sportief gevoel naar huis. Gezelligheid is ook heel belangrijk en dat ontbreekt er zeker niet aan!

Kortom op naar de Finish, na 7 weken en dan vooral doorgaan bij de club met maar liefst 6 dagen per week trainingsmogelijkheden.