Start to Run-groep gefinisht!

De Start to Runners van AV Trias zijn vrijdag 6 september 2019 gestart aan hun 7 weekse training. Totaal hebben 8 personen zich opgegeven, waarvan helaas niet iedereen alle lessen konden volgen door andere omstandigheden. In deze 7 weken hebben ze hun programma goed kunnen volgen via de trainingschema van Yakult met uitgebreide informatie. De training bestond uit een mooie opbouw: warming-up, looptechnische oefeningen, de kern (interval) en de cooling-down.

Op vrijdag 18 oktober hebben ze de 3 km Start to the Finish-run, binnen de 25 minuten non-stop hardlopen, behaald. Tezamen met de vaste groep dames op de vrijdagochtend was het een gezellige en kleurrijke wedstrijd in Het Maalwaterpark Heiloo.

Opgeven na Start to Run is geen optie en dat blijkt, want 5 personen gaan door met trainen op de vrijdagochtend. Kunnen ze een keer niet dan is inhalen altijd mogelijk op zaterdagochtend of op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Genoeg mogelijkheden voor beginners en (ver)gevorderden, zowel Recreatief als Wedstrijdgericht. Zie hiervoor onze website.

De volgende Start to Run start op vrijdag 10 januari 2020. Dus kom gezellig meedoen! Of neem een kijkje bij een van de andere trainingen.