Start competitie C/D-junioren en Senioren

De jongste junioren en de senioren van Trias kwamen dit weekend in actie bij de team competities.

De senioren kwamen in actie in Den Helder in de 3e divisie. De dames wonnen deze wedstrijd met grote overmacht. Overwinningen werden er behaald op de 100 meter Britt Ooijevaar, 200 meter Zoë de Jong, 400 meter Lenneke Stam en 800 meter Céline Ruiter.

De Zweedse estafette werd met aanvulling van ploegleidster Nicole Berghouwer eveneens met grote overmacht gewonnen. Bij de mannen was het speerwerper Dennis Barnhoorn, die voor de beste prestatie van de dag zorgde. De Triasser die vorig jaar voor het eerst over de 70 meter wierp kwam in z’n eerste wedstrijd met een lastige wind meteen tot een afstand van 64,86 meter.

In Krommenie kwamen de jongste junioren in actie. Bij de D junioren werden bij de jongens en meisjes de estafette gewonnen. De jongens estafette ploeg bestond uit Sijvert Commandeur, Joep v.d. Laarse, Casper Peterse en Jens Oosterink.

Bij de meisjes waren het Roos Poldervaart, Amber Knippen, Jip de Waard en Nienke Madderom. Bij de jongens D was het Timme Koster die het hordelopen en verspringen won met persoonlijke records.

Stan Nijhuis verpulverde bij de jongens C zijn record bij het hoogspringen 1.70 meter. Martijn Bakker werd keurig 2e op de 800 meter met eveneens een persoonlijk record. De meisjes C wonnen bij de estafette eveneens met overmacht hun serie. Esmee de Jong, Yanniek Bouwer,  Britt Agasi en Sarah Dekker liepen 44,55 seconden op de 4 x 80 m.

Sven

foto

Jesper Peterse die als junior keurig de 110 meter horden liep bij de senioren.

Leave a Reply