Sportgala Heiloo

Zaterdagavond 30 Januari zal in Fletcher hotel Heiloo de verkiezing van de sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar plaatsvinden. Uiteraard zullen ook de jeugdige talenten, coaches en sportvrijwilligers in de schijnwerpers staan.

De jury is dit jaar aangenaam verrast door het grote aantal sporters dat door verenigingen en supporters  is voorgedragen. Het was een zware dobber om uit deze brede selectie de nominaties te kiezen. Hierbij bleek wel weer dat het niveau van sportend Heiloo uitstekend is en dat het goed is om daar aandacht aan te besteden.

Daarom het Sportgala: voor de sporters een prachtige mogelijkheid om zich te presenteren aan sportminnend Heiloo en voor de verenigingen en fans een mooie gelegenheid om hun favoriete sporter(s) de aandacht te geven die ze verdienen. Daaraan gekoppeld een feestavond met muziek, entertainment en de nodige spanning; dan kan het niet anders dan dat het een geslaagde avond wordt!

Kaarten zijn vanaf nu in de voorverkoop te verkrijgen bij Sporthuis Johan Jansen, de Schrijverij (Het Hoekstuk en Stationscentrum) en bij Albert Heijn in Ypestein. Voor meer informatie: zie www.sportraadheiloo.nl.

afbeelding sportgala

De organisatie van het Sportgala wenst iedereen een heel succesvol, sportief maar bovenal gezond 2016 en we hopen heel veel sporters en hun familieleden en fans te begroeten op 30 Januari in het Fletcher Hotel te Heiloo!

 

Organisatie Sportgala Heiloo

Leave a Reply