Samenvatting wedstrijden

Ook afgelopen weekend kwamen er weer genoeg AV Trias atleten in actie. Er werden verschillende PR’s en SB’s gelopen in Rotterdam, Vught en Apeldoorn.

Op de vrijdagavond liep Manuel Cronie tijdens de horden/sprint challenge in Rotterdam. Hij liep een PR 11.32 op 80m. Daarmee werd hij zevende van de D-Junioren. Op de 80m horden werd hij vijfde in 13.42.

Verslag Topsport Trias
Voor de Egmondse Koster was het zijn eerste wedstrijd van het seizoen. De A-Junior begon snel door 14.07 te noteren in de series. Tijdens de finale, later op de dag, wist hij zelfs 13.97 te lopen. Deze tijd is goed voor een 14e plaats op de allertijdenlijst voor Nederlandse A-Junioren.

Laura de Witte liep haar hoofdonderdeel, de 400 meter. Voor haar was het de tweede van het seizoen. Met een 54.60 werd ze tweede en scherpte ze haar seizoensbeste aan met 0.19 seconde.

In Vught liep Wesselink de 110 meter horden. De Heilooër mocht aantreden tegen de Spaanse Pedro Garcia Fernandez. De twee wisten lang samen op te lopen, maar Dave moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. Hij deed dat in een tijd van 14.76.

De Castricumse Westerhout kwam als laatste in actie. Hij had tijdens de testwedstrijd in Zoetermeer al een 400 gelopen, maar dit was de eerste officiële 400 voor hem. In een snelle race wist ook hij tweede te worden. Dit in 49.60, wat 0.38 sneller was dan tijdens de testwedstrijd.