Run To The Start

AV Trias biedt samen met de atletiekunie een uniek trainingsprogramma ter voorbereiding op de PWN Egmond Halve Marathon

AV Trias biedt de perfecte voorbereiding op de Egmond Halve of Kwart Marathon door middel van een 12 weekse trainingscursus op het parcours van de halve door onze toptrainers, en een unieke techniek en voorbereidingstraining van looptoppers Ronald Schroer en Jill Holterman van Oosterbaan.

De cursus Run tT The Start
Run To The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van AV Trias in samenwerking met de Atletiekunie. Run To The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de PWN Egmond Halve Marathon te halen. Dat kan het uitlopen zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record.

In je voorbereidingstraject Run To The Start heb je de keuze uit drie pakketten: GOOD, BETTER & BEST. Variërend en volledig aangepast op jouw wensen en jouw persoonlijke doelen in je voorbereiding op de PWN Egmond Halve Marathon. Kies je voor het BEST pakket, dan bestaat jouw voorbereiding uit twaalf groepstrainingen en start op 18 oktober om 09:00 uur op de Trias-baan in Heiloo. De volgende trainingen starten in Egmond aan Zee vanuit VV Egmondia, zodat we direct op het parcours zitten. De training bestaat uit een stukje theorie en minimaal een uur praktijk. De trainers behandelen per training een belangrijk onderwerp, zoals warming-up, blessurepreventie, voedingstips en looptechniek. Na afloop krijg je een schema mee voor je huiswerktraining(en).

Als lid van AV Trias kun je met de cursus samen met andere leden evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket (ter waarde van €35,-) een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Uiteraard zijn hardlopende vrienden of vriendinnen, die nog geen lid zijn van AV Trias, ook van harte welkom bij Run To The Start dus nodig je vrienden uit om lekker mee te trainen.

Uitgebreid deelnemerspakket
In het pakket vind je onder andere:
· speciale ontvangstruimte bij de PWN Egmond Halve Marathon met sportverzorging
· drie edities van Runner’s World Magazine (BEST pakket)
· een Run to The Start deelnemersshirt
· vier maanden lidmaatschap Atletiekunie
· wekelijkse digitale nieuwsbrief

Kosten en aanmelden
Deelname aan Run To The Start PWN Egmond Halve Marathon BEST kost €59,95, daarvoor krijg je 12 weken training inclusief het uitgebreide deelnemerspakket. Dutch Runners (€49,95) en leden van bij de Atletiekunie aangesloten atletiekverenigingen en/ of loopgroepen (€19,95) zijn er aantrekkelijke kortingstarieven. Kosten voor het GOOD pakket bedragen €19,95. Deelname aan het BETTER pakket bedraagt €29,95.

De inschrijving voor Run To The Start PWN Egmond Halve Marathon is mogelijk via het inschrijfformulier van Run to The Start op www.runtothestart.nl. Wees er snel bij, want op sommige locaties is er een maximum deelnemersaantal. Dus start vandaag met jouw sportieve uitdaging van 2015 en schrijf je in! De trainers zijn er klaar voor om je een vliegende start te bezorgen. Doe mee met Run To The Start PWN Egmond Halve Marathon, dan ben jij er zeker klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Jocelyne Tophoff tophoff@tophoffadvocaten.nl (0653257069) of Rob Bouman 1robbouman@gmail.com

rtts

Leave a Reply