RTA/ Trias atleten Vincent Hazeleger en Bastiaan Bouman superieur tijdens NK teams

Afgelopen Zondag hebben de RTA atleten van Peter Appelman uitstekend gepresteerd. De B junioren kwamen in actie in Zoetermeer waar de beste 12 teams van Nederland uitkwamen. Bastiaan Bouman won met gemak de 800 meter in 1.59,72 seconden en verpulverde zijn persoonlijk record op de 400 meter in 51,60 seconden en werd op deze afstand 2e. RTA team genoot Vincent Hazeleger liep een weergaloze 1500 meter hij werd keurig 2e in wederom een nieuw clubrecord 4.00,52 seconden. Andere opvallende prestatie’s waren ervoor Jos Boetzkes die keurig 1.75 meter sprong bij het hoogspringen. Thom Slot wierp bij het discuswerpen en speerwerpen naar twee persoonlijke records.

Helaas was het team niet in de sterkste opstelling dit doordat Nederlands Kampioen Job Beintema door zijn blessure helaas niet kon deelenemen. Ook door de 0 punten op het polstokhoogspringen was het moeilijk om hoog te eindigen.

Toch kon de ploeg van Emiel Admiraal bestaande uit Daan schol / Jesper Peterse / Thom Slot / Frank Backs / Vincent Hazeleger / Bastiaan Bouman terug kijken op een mooi competitiejaar waar ze keurig 12 e van Nederland zijn geworden.

Leave a Reply