Pupillen van AV Trias presteren weer goed in de 2e crosswedstrijd

Op zaterdag 10 januari was de 2e cross competitiewedstrijd op het mooi parcours bij de Camping Bakkum en georganiseerd door av Castricum. De hevige wind kon de goede prestaties van onze pupillen niet tegen houden.

Mini pupillen

Tijs Witte en Zoë Hoebe mochten  de spits afbijten  bij de mini pupillen en ze deden het geweldig. Liep bij het eerste rondje Zoë nog als eerste en Tijs als 2e bij het passeren van de finish had Tijs de koppositie van Zoë overgenomen en werd dus 1e bij de jongens mini. Zoë werd 1e bij de meisjes mini wat een toppers toch!

Jongen pupillen C

In deze categorie 3 mannen aan de start namelijk Hidde, Bas en Ruben.

Hidde had was per ongeluk samen met de mini pupillen van start gegaan maar liep door een deze warming up van 250 meter een heel goede cross en werd 5e. Ruben liep er vlak achter en eindigde op een keurige 9e plaats en ook Bas liep een heel goed 1e cross.

Meisjes pupillen C

De C meisjes Felien, Bibi, Jasmien en Denisha kregen in het startvak nog even een warming up van de broer van Denisha Mike. Dit heeft ze zeker goed gedaan want liepen alle 4 een heel goede cross. Felien heeft de hele cross hard gelopen en de 19e plaats voor Denisha, de 6e plaats voor Bibi en de 1e plaats voor Jasmien bij de finish zorgde ervoor deze meisjes als 3e ploeg in de eindlijst kwamen te staan.

Jongens pupillen B

Hier 2 mannen aan de start Daniël en Jan. Daniël zag het niet zo zitten maar liep toch een heel goede cross en werd 10e. Jan had er zin in en dat was te zien want hij liep weer soepel naar een 6e plaats.

Jongen pupillen A1

Deze jongens waren met maar liefst 5 man aan de start verschenen: Max, Aron, Skip, Gijs van der Kolk en Gijs Smolenaars. In deze categorie gingen ook de meeste pupillen van start namelijk 52 in totaal.  Onze pupillen liepen alle vijf super goed en de 19e plaats voor Max, de 17e plaats voor Aron, de 12e plaats voor Skip, de 2e plaats voor Gijs van der Kolk en de 1e plaats voor Gijs Smolenaars zorgde ervoor dat ze met overmacht als 1e ploeg in de eindlijst kwamen te staan.

Meisjes pupillen A1

Dat onze A1 meisjes niet alleen sterk zijn in meerkamp maar ook in het crossen lieten ze vandaag zien. De meisjes  Marits(22e), Resa(14e), Fiep(10e) en Jara(3e) liepen weer sterk in deze cross en eindigden als 2e ploeg goed gedaan allemaal!

Jongens pupillen A2

Ook in deze categorie 5 mannen van trias aan de start. De mannen Merlijn, David, Finn, Thijs en Huib verdedigden de eer van Trias weer goed.

Meisjes pupillen A2

Het trio van de meisjes Jetske, Chloé en Esmee hadden het weer heel gezellig met de cross maar er werd ook weer goed gepresteerd. Voor Jetske een keurige 9e plek en Chloé won de eindsprint net voor Esmee en werden respectievelijk 16e en 17e.

cross10-1

Leave a Reply