PUPIL VAN DE MAAND SEPTEMBER 2017

Gelijk bij de eerste training na de zomervakantie waren er alweer twee pupillen die tot pupil van de maand werden benoemd. Deze keer waren het twee jongens die er met de bekers van door gingen!

B-, C-, en minipupillen: Manuel Cronie

Bij de B’s, C’s en mini’s is Manuel de gelukkige die als eerste na de zomervakantie de beker voor een maand mee naar huis mag nemen. Manuel traint al een tijdje bij Trias en volgt aanwijzingen van de trainers goed op. Hij doet goed zijn best en had net als zijn broertje Dante graag aan de finale mee willen doen. Maar dat gaat vast een andere keer nog wel eens lukken, zeker met zo’n inzet!

A-pupillen: Boris van Thiel

Toen Boris begon met trainen bij AV Trias, dachten de trainers een tijdje dat hij anoniem wilde blijven, omdat hij vaak zijn stoere zwarte zonnebril op had. Tegenwoordig draagt Boris nog steeds wel eens die mooie zonnebril, maar is hij helemaal niet anoniem. Sterker nog, elke training vertelt hij wel een leuk verhaal over wat hij heeft meegemaakt. De trainers worden daar natuurlijk erg vrolijk van, net als ze dat worden van zijn goede inzet die hij steeds weer toont. Kortom, Boris heeft de trofee dik verdiend!

Leave a Reply