PUPIL VAN DE MAAND SEPTEMBER 2016

Woensdagmiddag  28 september was het weer de laatste training van het zomerseizoen en hoog tijd om twee gelukkige pupillen te belonen met de felbegeerde wisselbeker van pupil van de maand.

pup

B, C en mini pupillen: Boet van Hove

Deze keer vroeg ik aan trainster Eline wie volgens haar pupil van de maand moest worden bij onze B,C en mini pupillen en toen zag zij tot onze grote schrik dat Boet het nog nooit geweest was dus waren wij het er meteen over eens dat hij de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. Ik dacht namelijk dat hij die al lang gehad had omdat Boet altijd zo enthousiast is met de trainingen en ook vol gaat op de wedstrijden. Kortom dik verdiend Boet en ga zo door!

Anja

 

A pupillen: Thomas Carillo

Bij de A pupillen was het best spannend: wie zou als laatste A pupil de beker winnen? Althans, voor de A2 pupillen, zij worden immers nu junioren D! Er stonden er meer op de lijst die daarvoor in aanmerking komen, maar de keuze was (al) gevallen op Thomas! Hij doet altijd goed mee met de trainingen, pakt aanwijzingen snel op en doet daar ook wat mee, treedt niet echt op de voorgrond, maar als trainers zien we hem zeker wel! Thomas, gefeliciteerd met de beker, je hebt ‘m dik verdiend!

Leave a Reply