PUPIL VAN DE MAAND SEPTEMBER 2013

Eindelijk was het weer zover op woensdag 25 september werd eindelijk weer de felbegeerde beker van pupil van de maand uitgereikt. Deze maand waren de volgende de gelukkigen.

B,C, en mini pupillen: Lars Boeschoten

Lars traint nog niet zo lang bij ons maar heeft zijn sporen al duidelijk nagelaten. Hij is ontzettend snel op de sprint en wil heel graag winnen! In de finale van de competitie werd hij in een heel sterk veld maar liefst 6e wat toch een heel knappe prestatie is.

Anja

A pupillen: Jelmer van der Kamp

Bij de A pupillen ging de beker natuurlijk naar een A2 pupil: het was tenslotte de laatste kans dat een van hun de beker zou kunnen krijgen. De A1 pupillen hebben volgend jaar ook nog kans! Toch was het nog spannend wie het zou worden, want er waren meerdere gegadigden! We hebben gekozen voor Jelmer: bijna altijd aanwezig op de training, goed mee doen en als dat niet lukt baalt hij daar zelf nog het meeste van. Een paar weken terug nog met de ploeg in Castricum voor de finale, kortom: van harte Jelmer! En voor degene die helaas geen pupil van de maand zijn geworden was er een knuffel van de maand in de aanbieding☺

Mariska

Leave a Reply