PUPIL VAN DE MAAND OKTOBER 2013

Na de het grabbelen voor al die pupillen die 10 of meer loten voor de grote clubactie hebben verkocht was het op 30 oktober weer de hoogste tijd om de atleten van de maand oktober 2013 bekend te maken. De volgende pupillen mochten deze maand deze felbegeerde prijs mee naar huis nemen:

B,C, en mini pupillen: Kjeld Groenland

De prijs voor de B, C en mini pupillen werd deze maand uitgereikt door trainer Guus die een dag vrij had van school en dus maar even kwam helpen met het trainen geven op de woensdagmiddag en het uitreiken van de pupil van de maand trofee. Guus reikte deze beker uit aan onze pupil Kjeld Groenland die bijna altijd aanwezig is op training en ook nog eens goed mee doet. Kjeld is altijd goed gehumeurd en is een geweldige pupil voor de trainers dus hoog tijd dat hij eens pupil van de maand werd.

Anja

A pupillen: Yari Koot

Ook Yari is een super-pupil van de maand: altijd aanwezig op de trainingen, altijd goed gehumeurd, al jaren lid van Trias en door zowel Alette als mij ‘betrapt’ in de duinen met zijn vader. Ze waren aan het trainen! Yari, we zijn blij met jou in de groep en te zien aan je smile was jij ook blij met de beker! Mariska

Leave a Reply