PUPIL VAN DE MAAND OKTOBER 2012

Op woensdag 31 oktober was het wederom de laatste woensdag van de maand en verzamelden maar liefst 82 pupillen zich na de training om vol verwachting te horen of ze deze keer pupil van de maand waren. De volgende 2 pupillen mochten met de wisselbeker huiswaarts gaan.

B,C, en mini pupillen: Jip van Buitenen

Jip komt uit een echte atletiekfamilie; zijn opa, meneer Overmeer, heeft vroeger trainen gegeven aan trainster Mariska en zijn moeder, Marion Overmeer, was vroeger ook atlete bij Trias. Jip traint al een paar jaartjes met ons mee en is voor de trainers een geweldige atleet om training aan te geven. Hij is altijd rustig en luistert goed naar de trainers en doet altijd met veel inzet mee. Kortom het werd hoog tijd om Jip te eren met pupil van de maand titel!

Anja

A pupillen: Sarah Kok

Sarah is dit keer de pupil van de maand geworden en dat is dik verdiend! Ze traint alweer een tijdje mee bij de pupillen. Sarah is een gezellige meid, die niet veel op de voorgrond treedt, maar wel altijd goed mee traint! Ze is altijd vrolijk met een lach op haar gezicht. En kijk eens op de foto hoe ze straalt nu de beker eindelijk in haar bezit is! Sarah, van harte, we zijn blij met jou bij de pupillen! Mariska

Leave a Reply