PUPIL VAN DE MAAND NOVEMBER 2012

Op woensdag 5 december na de sinterklaas training werd wederom de fel begeerde prijs van pupil van de maand uitgereikt. De gelukkigen waren deze maand;

 

B,C, en mini pupillen: Resa Witte

Resa is een enorme aanwinst voor onze pupillengroep. Deze stoere meid kwam samen met haar twee grote vrienden Skip en Merlijn vorig seizoen trainen bij Trias. Resa doet altijd goed haar best op de training en dat was meteen al te zien bij de clubkampioenschappen waar ze een mooie beker mee naar huis mocht nemen. Inmiddels loopt ze ook al crosswedstrijden wat ze ook prima doet. Kortom redenen genoeg om haar deze maand te vereren met de pupil van de maand beker!

Anja

 

A pupillen: Kiki Verbart

Na afloop van de geslaagde Sinterklaastraining zat iedereen vol spanning af te wachten wie er dit maal de beker van pupil van de maand zou krijgen. Bij de A pupillen hebben we ook een meisje in het zonnetje gezet. Kiki! Ze is al een tijdje lid van Trias, we zien haar altijd opgewekt, ze doet altijd lekker mee, ze heeft het prima naar haar zin met de andere meiden (Pleunie, Marit, Nora, …): hoogste tijd dus dat Kiki de beker kreeg!

Mariska

Leave a Reply