PUPIL VAN DE MAAND MEI 2018

Afgelopen woensdagmiddag zijn er weer twee pupillen benoemd tot pupil van de maand. Deze keer hebben de trainers gekozen voor Ewoud Kalverdijk en Saar Niekoop!

B-, C- en minipupillen: Saar Niekoop

Bij de B, C en mini-pupillen hebben we gekozen voor een meisje en wát voor één: Saar Niekoop! Saar, je bent een heerlijke griet die goed mee doet met de trainingen en de wedstrijden, je bent altijd vrolijk en gezellig. Je had de beker graag al eerder gewonnen, net als andere kinderen, maar deze maand is hij dan echt voor jou: pupil van de maand mei ben jij!

A-puillen: Ewoud Kalverdijk

Bij de A-pupillen hebben we deze keer gekozen voor een jongen. Iemand die bijna altijd op de training is, heel enthousiast meedoet die eigenlijk alle onderdelen die we met atletiek doen leuk lijkt te vinden. Hij is op de training vaak gezellig aan het kletsen met andere pupillen, maar tijdens de uitleg van de trainers let hij altijd goed op. Op de 1e competitiewedstrijd van dit jaar in Castricum heeft hij ook heel goed meegedaan. Ewoud is de terechte winnaar van de beker voor pupil van de maand!

Leave a Reply