PUPIL VAN DE MAAND MAART & APRIL 2018

De afgelopen twee maanden zijn er weer vier blije pupillen naar huis gegaan met de trofee Pupil van de maand!

B-, C- en minipupillen: Jelle Hes en Tom Brouwer

Jelle is een fijne pupil: hij is er heel vaak, luistert goed, doet zijn best, helpt anderen… je treedt niet op de voorgrond, maar we zien je wel Jelle! En omdat we zo blij met je zijn ben jij dik verdiend pupil van de maand maart!

Tom is onze pupil van de maand april: hij traint al een tijdje bij Trias, maar is (nog?) niet heel enthousiast om mee te doen aan wedstrijden. Maar met de clubcross was hij er! En omdat we dat als trainers onwijs leuk vonden, heb jij de eer om deze maand pupil van de maand te zijn!

A-pupillen: Flip Heeremans en Quinty Hesselmans

In maart hebben de trainers Flip gekozen als pupil van de maand, want hij is een enorm enthousiaste jongen die goed zijn best doet. Ondanks dat hij pas kort meetraint is hij er elke training weer bij en ook altijd vrolijk. Daar worden de trainers natuurlijk ook vrolijk van en daarom is hij met recht pupil van de maand!

Quinty is onze A-pupil van de maand april! Een gezellige meid waarvan de trainers de indruk krijgen dat ze alle onderdelen leuk vindt om te doen en dat stemt ons altijd tevreden. Daarnaast valt ons op dat ze de laatste tijd de aanwijzingen die ze krijg ook heel goed oppakt. Ga zo door Quinty, je bent verdiend pupil van de maand!

Leave a Reply