PUPIL VAN DE MAAND MAART 2015

20150401_152222

Als de jaarlijkse clubcross is geweest, is het winterseizoen afgelopen en begint meteen het zomerseizoen… dit keer gecombineerd met paaseieren zoeken èn nieuwe pupillen van de maand. De volgende pupillen mochten met deze felbegeerde beker huiswaarts keren:

 

B,C, en mini pupillen: Daphne Schuurman

Daphne is een vrolijke meid die altijd gezellig is en goed mee doet op de trainingen. Ze heeft ook mee gedaan aan de clubcross kampioenschappen en hierbij heel erg haar best gedaan. Daphne je verdient zeker deze prijs.

Anja

 

A pupillen:  Jetske Zuurbier

Jetske kwam al op de training met: “Ben ik het?” Eh, knipoog, wat bedoel je Jetske? “Nou, pupil van de maand natuurlijk!” O… hoezo jij dan? “Nou, omdat ik geweldig ben!” Ja, daar heb je gelijk in… maar eh… ik ben toch ook geweldig? (weer knipoog natuurlijk) “Ja, (gelukkig) maar jij bent geen pupil!” Nee, da’s ook weer waar…

Wat Jetske niet wist, is dat ik haar inderdaad dit keer pupil van de maand wilde maken, omdat ze altijd enthousiast mee doet, goed luistert naar de opdrachten en gewoon, omdat ze inderdaad geweldig is!


Mariska

Leave a Reply