PUPIL VAN DE MAAND MAART 2012

Op woensdag 28 maart op de laatste woensdagmiddag “wintertraining”, na eerst even geoefend te hebben voor de clubcross, daarna het levend stratego spel te hebben gespeeld en als slot nog even een paasei gezocht was het weer tijd om de pupillen van de maand maart aan te wijzen. De volgende 2 pupillen waren de gelukkigen:

B,C, en mini pupillen: Koen Haanappel

Koen traint al geruime tijd bij Trias en doet dit zo goed dat we dachten dat hij al lang de pupil van maand was geweest! Tot onze verbazing was dit niet zo dus was het hoog tijd om deze beker maar eens aan hem uit te reiken. Je verdient hem zeker want je doet altijd goed mee op de trainingen en doet ook regelmatig mee aan wedstrijden. Kortom allemaal redenen dat jij deze beker een maand lang in je bezit mag houden.

A pupillen: Nora Obdam

Nora is ook altijd trouw aanwezig op de trainingen en doet goed haar best. Het maakt ook niet uit of ze traint of dat ze een wedstrijd doet maar je zal altijd een lach op haar gezicht zien. De trainers zien dat altijd graag dus daarom ben jij deze maand pupil van de maand geworden.

Leave a Reply