Pupil van de maand juni 2016

Woensdagmiddag 13 juli wel iets te laat voor de maand juni maar de laatste training voor de zomervakantie. Na het douane spel gespeeld te hebben wat ondertussen traditioneel is voor de zomervakantie mochten de volgende twee pupillen de beker mee nemen naar huis en maar liefst 6 weken in hun bezit houden:

B,C, en mini pupillen: Tom Baltus

Tom is een vrolijke B pupil die altijd heel erg zijn best doet op de trainingen. Hij is gezellig en kan met iedereen goed opschieten. Tom je hebt deze prijs verdiend en mag gedurende 6 weken de trotse bezitter zijn.

A pupillen: Britt Haanstra

Britt is een echte doorzetter! Bij de vorige training, de zon scheen volop, stond er een piramidetraining op de planning. Trainster Melissa moest een hoop pupillen flink enthousiasmeren om door te blijven rennen. Dat lukt niet bij iedereen, maar wel bij Britt! En met het kamp viel de bootcamptraining van Guus op zondagochtend vóór het ontbijt erg zwaar, maar Britt nam even een momentje rust en ging de rest van de dag weer door, super! Gefeliciteerd Britt met je welverdiende beker!

Trias

Leave a Reply