PUPIL VAN DE MAAND JULI 2018

Nadat de pupillen afgelopen woensdag het douanespel hadden gespeeld, als traditionele laatste training voor de zomervakantie, zijn er nog twee pupillen van de maand benoemd. Deze twee toppers mogen de beker maar liefst zes weken houden, de hele zomervakantie lang!

De trainers wensen de pupillen een hele fijne vakantie toe.

B-, C- en minipupillen: Jurre de Groot

Pupil van de maand bij de B’s, C’s en mini’s is Jurre! Jurre is een blije pupil, die lekker mee doet, soms languit in het gras ligt (Is hij aan het zonnen? Is hij moe? Is hij omgevallen van het lachen? We weten het niet altijd) maar daarna weer opspringt en verder gaat! We zijn blij met jou bij ons in de groep Jurre, dus die beker heb je dik verdiend!

A-pupillen: Rose Hoogervorst

Dat Rose altijd vrolijk is op de trainingen en leuk meedoet was sowieso al een reden voor de benoeming van pupil van de maand. Maar een nog betere reden vonden de trainers dat Rose nog steeds elke week komt trainen en meedoet aan wedstrijden, ondanks dat ze de laatste tijd wat vaker last heeft van blessures. Super dat je er elke week alsnog bij bent Rose, je bent een voorbeeld voor de andere kinderen!

Leave a Reply