PUPIL VAN DE MAAND JULI 2017

Woensdagmiddag 19 juli speelden we met alle pupillen het bekende “douanespel”, traditioneel de afsluitende training voordat de zomervakantie begint. Het was mooi weer, warm, dus na elke speelronde werd er gedronken en uitgerust in de schaduw.

Team zwart werd begeleid door de heren Van Tiel, het gekleurde team stond onder leiding van Sabine en Pleunie en het blauwe team ging er met de overwinning vandoor (dankzij Barbara en Mariska?!). Leuk dat Evi er ook was ondanks haar gebroken sleutelbeen! Na afloop was het tijd om de pupillen van de maand bekend te maken. En dat waren…

B-, C-, en minipupillen: Yassine Anwar-Ali

Yassine is een blije jongen die altijd lekker mee doet met de training. Vandaag had hij wat hoofdpijn, waarschijnlijk van de warmte, maar hij ging evengoed vol voor de overwinning: wat een top inzet Yassine!

Ook vinden we het zo leuk dat we je bij wedstrijden tegenkomen: zowel op de baan als bijloopjes van andere organisaties. De beker is dik verdiend!

A-pupillen: Fons Kaandorp

Ook Fons is een blij joch, kijk maar naar de foto ☺. Niet heel erg op de voorgrond, maar hij doet wel altijd lekker mee en volgt aanwijzingen goed op. Dit jaar is hij mee geweest op het A-pupillen kamp, waar hij zich volgens ons prima heeft vermaakt.

De beker mag je de hele zomer bij je houden Fons. Extra lang, wat een mazzel, maar zeker ook verdiend!

Leave a Reply