Pupil van de maand Januari & Spelletjesmiddag 2018

Afgelopen woensdag hadden de pupillen van AV Trias geen training, maar stond de jaarlijkse spelletjesmiddag op het programma! Daarnaast werden er weer twee pupillen van de maand benoemd.

De hele middag stond in het teken van oudhollandse én moderne spelletjes zoals trekbiljart, tafelvoetbal, sjoelen en Twister.

Ook was er een tekentafel ingericht voor tussen de spelletjes door, waar de pupillen ansichtkaarten konden inkleuren en om ze later op te sturen naar bijvoorbeeld opa en oma.

Nadat alle pupillen alle spellen een keer gespeeld hadden, was het tijd voor de verkiezing van de pupil van de maand: in januari mogen Elke en Ise de beker mee naar huis nemen!

B-, C- en minipupillen: Elke Nieuwmeijer

Elke volgt altijd heel goed de aanwijzingen van de trainers op en luistert wanneer er geluisterd moet worden. Daarnaast was ze met de spelletjes lekker fanatiek en dat vinden de trainers erg leuk om te zien. Daarom heb je de beker verdiend, Elke!

A-pupillen: Ise Stroo

Ise traint nog niet enorm lang bij AV Trias, maar valt op door haar enthousiasme en vrolijkheid tijdens de trainingen. Ze maakt graag een praatje met de trainers en doet gezellig mee met alle spellen en oefeningen. Ga zo door, Ise!

Na de uitreiking van de pupil van de maand-trofee was het wachten tot de pupillen weer naar de kantine mochten, want daar werd een feestmaal voorbereid door de ouders. Er werd nog een spelletje “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet” gespeeld en daarna was het tijd voor pannenkoeken!

Nadat alle pannenkoeken op waren, mochten de pupillen nog een cadeautje grabbelen en vervolgens ging iedereen met een volle maag naar huis. Ouders, trainers en pupillencommissie bedankt voor het organiseren van weer een geslaagde editie van de spelletjesmiddag! Alle foto’s van deze mooie middag zijn hier te vinden.

Leave a Reply