PUPIL VAN DE MAAND JANUARI & MAART 2017

We moesten er even op wachten voor we weer twee pupillen blij konden maken met de dik verdiende wisselbeker van pupil van de maand, maar wat een kanjers stonden er weer te glimmen na afloop van een heerlijk zonnige training!

B, C, en mini pupillen: Friso Wijnia
Friso, pupil van de maand dat stond al een tijdje op je verlanglijstje geloof ik.
Aan enthousiasme en energie kom jij niks te kort en met jouw aanwezigheid op de training en bij de wedstrijden wordt het nooit saai. Je bent op een positieve manier altijd luid en duidelijk aanwezig. En wat heb je een mooie prestatie afgeleverd met je maatjes van de B pupillen bij de cross finale! Beste Friso, gefeliciteerd met het behalen van de pupil van de maand en ga zo door!

A pupillen: Donna Vrees
Donna, je traint al best een aardig tijdje bij Trias. En als trainers merken we dat je (positief!) aan het veranderen bent. Zeker, je bent nog steeds een gezellige, blije meid! Maar de gezelligheid maakt steeds meer plaats voor serieuzer trainen, oefeningen en aanwijzingen opvolgen en volhouden tot het einde. Leuk om te zien Donna! Zeker omdat je er volgens ons ook lol in hebt! De beker is voor jou deze maand!

 

Eind januari konden ook twee hele trotse pupillen de baan verlaten met de wisselbeker. Na de spelletjesmiddag waren het Stan en Imme die iedereen konden vertellen dat ze pupil van de maand waren geworden!

B, C, en mini pupillen: Imme van Roon

Imme traint al een tijdje met ons mee en is onze jongste pupil. Ze doet altijd zo goed haar best dat ze echt niet onder doet voor de oudere pupillen.
Imme is een echte doorzetter die er echt voor gaat en de atletiek is echt haar sport volgens mij. Kortom Imme, deze beker is echt verdiend voor jou deze maand!

A pupillen: Stan Bakker

Stan, wat mooi dat je tijdens de training voor de spelletjesmiddag zo vol overgave hielp bij het geven van de warming-up aan de B’s, C’s en mini’s. Daarna bij het spel heb je ook met heel veel enthousiasme je groepje aangestuurd en goede aanwijzingen gegeven. Stan, je bent er altijd en je doet mee met je volle inzet. De beker is je gegund, ga zo door!

Leave a Reply