Pupil van de maand januari 2016

Woensdagmiddag  27 januari hadden we weer de spelletjesmiddag met de pupillen van Trias. Ook dit jaar mochten we oud-Hollandse spelletjes gebruiken van de Prins Hendrik Stichting uit Egmond, dank! Ruim 60 pupillen genoten binnen van kegelslingeren, ringwerpen, rolsjoelen, spiegeltekenen, bakje werpen en trekbiljard. Dank ook aan alle hulp deze middag: vaders, moeders èn oud-pupillen Thijs en Jerry.

B,C, en mini pupillen: Moreno Arntz

Omdat Anja er niet was mocht ik de beker aan de winnaar van de B, C en mini pupillen uitreiken. Natuurlijk had Anja wel een aantal mogelijke kandidaten doorgegeven (die allemaal goed mee doen met de training en dus allemaal terecht zouden mogen winnen), maar wie zou ik daarvan kiezen? Toen ik de naam van Moreno zag staan, wist ik het direct: hij woont bij mij in de straat en als we elkaar zien, krijg ik altijd een gezellige zwaai en “hoi”! Leuk dat ik jou de beker mocht geven Moreno!

A pupillen:  Max Aalders

Max had al een voorgevoel dat het zijn geluksmiddag zou zijn en dat klopte! Dit keer was hij het die de beker voor pupil van de maand bij de A pupillen in ontvangst mocht nemen. “Eindelijk” denk ik voor Max zijn gevoel: hij traint al jaren (goed) mee, heeft altijd wel iets te vertellen en vooral lopen is zijn grote passie. Zo ook deze periode met het crossen. Je bent een topper Max!

Naamloos6

Naamloos4

Leave a Reply