PUPIL VAN DE MAAND JANUARI 2015

Woensdagmiddag 28 januari tijdens de traditionele jaarlijkse spelletjes middag waren de volgende pupillen de gelukkigen die de felbegeerde bekers van pupil van de maand weer een maand lang in hun bezit mogen houden.

jan2015

B,C, en mini pupillen: Skip Blok

Skip is vorige zomer begonnen bij de pupillen van av Trias. Na een aarzelend begin wordt Skip steeds zekerder van zijn zaak en tijdens de woensdagmiddagtrainingen is hij regelmatig voorin te zien met de loop afstanden. Skip doet altijd goed zijn best op de training en daarom mag hij een maand lang de mooie beker in zijn bezit houden.

Anja

A pupillen:  Robin Langedijk

Dit keer was de keuze gevallen op een meisje en de jongens vonden dat maar wat jammer! Een beetje onsportief liet een aantal een (zeg maar) apart geluid horen.. wat mij bracht op de uitleg: je kunt sportief zijn op meerdere manieren: hard sporten en top presteren, maar ook: hard sporten en je best doen en tevreden zijn met een uitslag iets minder hoog. En daar is Robin een kei van een voorbeeld in voor velen: altijd haar best doen en met een lach bij bijna alle trainingen aanwezig. Robin, jij hebt de beker echt wel verdiend! En zo werd het zonder dat Anja en ik het wisten een familie-pupil van de maand: neef en nicht allebei winnaar!

Mariska

Leave a Reply