PUPIL VAN DE MAAND JANUARI 2014

Op woensdag 29 januari na de jaarlijkse spelletjesmiddag met maar liefst 70 pupillen was weer hoog tijd om de pupillen van de maand bekend te maken. De volgende pupillen gingen met de wisselbeker en de diploma’s maar huis:

B,C, en mini pupillen: Naut Bol

Naut is afgelopen zomer bij ons komen trainen en alle trainers zijn het over eens dat het een “heerlijk” kind is en echt een “toffe” peer zoals het op de diploma’s staat! Hij doet lekker mee is altijd blij. Naut vertelt ook altijd leuke verhalen op de training. Naut de prijs komt je echt toe en geniet ervan!

Anja

A pupillen: Raúl Tophoff

Er zijn nog zo veel A pupillen die ‘pupil van de maand’ willen worden… wie kunnen we kiezen? Iemand die altijd goed zijn best doet? Dan blijven er nog steeds veel pupillen over, iedereen doet namelijk zijn/haar best! Iemand die al een tijdje lid is? Ook dan komen we er niet, er zijn meer A pupillen al jaren lid. Dit keer is er gekozen voor iemand die bijna wilde stoppen bij Trias omdat hij vorige maand geen ‘pupil van de maand’ was geworden… dat geeft wel aan hoe hoog het zat. Raúl, we willen veel te graag dat je blijft, dus…. jij bent onze pupil van de maand januari!

Mariska

Leave a Reply