PUPIL VAN DE MAAND FEBRUARI 2014

Op woensdag 5 maart, een week te laat i.v.m. de voorjaarsvakantie, maar wel met prachtig mooi weer zodat de limonade met iets lekkers buiten kon worden genuttigd, was het weer hoog tijd om de fel begeerde wisselbeker van pupil van de maand uit te reiken. De volgende pupillen waren deze maand de gelukkigen:

B,C, en mini pupillen: Sophie Kerkhoff

Sophie traint al een tijdje met ons mee en doet meestal goed haar best. Haar kleding is altijd goed in orde aangepast aan de weersomstandigheden. Ze kan goed lopen maar de baantrainingen zijn toch haar favoriet. De laatste tijd echter neemt Sophie tijdens de park- en bostrainingen alle nieuwe pupillen onder haar hoede wat we echt geweldig vinden. Daarom voor jou deze maand de wisselbeker.

Anja

A pupillen: Lars Brouwer

Lars snapt het zelf nog niet helemaal, want “ik ben er nooit op woensdag en loop ook geeneens de crossfinale” maar gelukkig vindt hij het “wel gaaf!” Lars, op maandag ben je er wèl altijd, al jaren, en dan doe je hartstikke lekker mee. Je was er nu wel een keer op woensdag (in plaats van voetbaltraining), dus ik dacht: dit is de kans om Lars in het zonnetje te zetten, je hebt hem verdiend man!

Mariska

Leave a Reply