PUPIL VAN DE MAAND DECEMBER 2013

Op woensdag 4 december na een sinterklaas training in het bos werd onder het toeziend oog van zwarte piet de pupil van de maand beker weer uitgereikt aan de volgende pupillen:

B,C, en mini pupillen: Skip Lemstra

Skip is al enige tijd lid van Trias en het gaat de laatste super met hem. Op de trainingen is hij altijd haantje de voorste samen met de snelle B meisjes. Onlangs heeft hij ook mee gedaan aan een crosswedstrijd terwijl hij dit best wel spannend voor hem was. Het ging natuurlijk prima met deze wedstrijd en daarom is de beker deze maand voor jou!

Anja

A pupillen: Mike Wortel

Eindelijk was het dan Mike die verdiend pupil van de maand is geworden! Je bent al jaren lid van Trias, doet het goed met wedstrijden, je bent zelfs al eens “pupil van het jaar” geworden zoals je dat zelf zei (beste jaarprestatie in 2011 als C pupil). Maar vooral je hulp aan kinderen die minder lang op atletiek zitten heeft ervoor gezorgd dat je deze maand de beker krijgt, Mike! En helaas was de beker niet voor Zwarte Piet … wat wilde die de beker graag hebben! Elke keer ging zijn vinger weer omhoog. “Nee Piet” was ons antwoord steeds. Zelfs bij het op de foto gaan moest de beker stevig vastgehouden worden, anders was Piet ermee vandoor gegaan!

Mariska

Leave a Reply