PUPIL VAN DE MAAND APRIL 2017

Zoals altijd was de laatste training voor de meivakantie geen gewone training: deze woensdagmiddag werden alle groepen samengevoegd zodat we met alle pupillen het douanespel konden spelen! Daarnaast werden aan het eind van de training de pupil van de maand-prijzen uitgereikt.

Het douanespel: zoveel mogelijk kaartjes naar de andere kant van het grasveld proberen te brengen, zonder onderweg getikt te worden. Foto’s: Eline Koenz
De winnaars van de woensdagmiddag waren de pupillen uit het team van Jolanda, zij hadden ruim 15.000 punten binnengehaald. 

Nadat de uitslag van het douanespel bekend was gemaakt, was het tijd voor de pupil van de maand-verkiezing. Bij de A-pupillen hadden de trainers deze keer gekozen voor A1-meisje Berber en bij de B-, C- en minipupillen was het B-jongen Alexander die de trofee in ontvangst mocht nemen.

B-, C- en minipupillen: Alexander van den Brenk

Alexander, je bent eigenlijk altijd op de training en je doet altijd met vol enthousiasme mee. De laatste tijd zien we jou ook steeds vaker bij de wedstrijden verschijnen en dat pakt goed uit: tijdens de eerste competitiewedstrijd werd je 3e op de 40m sprint en op de 600m! Vandaar dat jij deze beker dubbel en dwars verdient.

A-pupillen: Berber Wijnia

Berber, net als Alexander ben je vrijwel altijd op de training en ook jij doet altijd met veel enthousiasme mee. Je vindt bijna alles leuk om te doen en daar worden de trainers natuurlijk heel vrolijk van. Bij de clubcross werd je zelfs tweede, een prestatie om trots op te zijn. Ga zo door!

Pupillen van de maand april 2017: Alexander en Berber!

 

Leave a Reply