PUPIL VAN DE MAAND APRIL 2013 EN ORANJETRAINING

Op woensdag 24 april was het weer de laatste woensdag van de maand en dus weer tijd voor de uitreiking van de pupil van de maand. Voorafgaand hieraan hadden we ook nog een echte oranjetraining. Alle pupillen kwamen gekleed in iets oranjes en konden verdeeld over acht groepjes de spellen zoals een oranje ren je rot, koetwielen rollen, een oranje verkleed estafette of een oranje woordzoeker afwerken. Alle personen die hier aan meegewerkt hebben, Tessa, Bianca, Peter v. T, Peter W, Jolina, Alette, Lianne en Karen bedankt! Speciaal dank aan Mariska die deze geweldige training weer grotendeels in elkaar had gezet! Na afloop was er oranje limonade en een oranje snoepje en de volgende 2 gelukkigen pupillen gingen ook nog met een beker van pupil van de maand naar huis!

B,C, en mini pupillen: Milan van Genne

Milan van Genne is een B jongen die al een tijdje mee traint. Hij is altijd rustig en doet goed zijn best. Milan vond zelf ook wel dat hij de beker toch wel verdiend had want bij het noemen van zijn hoorde we allemaal “Yes !” Geweldig Milan ga zo door!

Anja

A pupillen: Puck van de Boogaard

Bij de A pupillen is het deze maand Puck die in het zonnetje werd gezet. Puck komt altijd met een grote glimlach naar de trainingen toe, heerlijk vinden we dat als trainers! Ze heeft ook altijd iets te vertellen, van heel gewone dingen tot ook heel bijzondere… En met de speciale oranje training viel ze ook al positief op met haar wuppie-achtige hoofddeksel: gezellig hoor, Puck!

Mariska

Leave a Reply