Zondag 21 April 2013 – PCC Maalwaterrun 2013

 

PCC MAALWATERRUN & WALK

zondag 21 April 2013

 

HEILOO KOM IN BEWEGING

NA-INSCHRIJVING KAN OP 21 APRIL

Hardlopen en wandelen voor een goed doel

Op zondag 21 april wordt voor de 5ekeer de PCC Maalwaterrun gehouden . Vanwege dit eerste lustrum is het evenement uitgebreid met wandeltochten van verschillende lengtes. Atletiek vereniging Trias en Rotary Club Heiloo willen alle bewoners van Heiloo en omgeving in beweging krijgen, niet alleen om zo aan uw gezondheid te werken, maar ook omdat de opbrengst van de dag ten goede komtaan Playing for Succes.

HET PARCOURS VAN DE RUN IS TOEGEVOEGD OP DE SITE – kijk verder op de pagina bij Parcours

 

Voor jong en oud.

De Maalwaterrun and Walk is voor jong en oud. Voor de allerkleinste deelnemers is er een Bambinoloop. De kinderen mogen over een echte atletiekbaan rennen of lopen. Als ze na 400 meter over de finish komen, krijgen ze een medaille. Er klinkt muziek en er is een opblaaskussen (aanwezig).

De iets grotere kinderen kunnen mee rennen op het 2 kilometer parcours. Voor deelnemers boven de 12 jaar is een parcours uitgezet van 4 kilometer. Het slotstuk is een parcours van 10 kilometer. Dit jaar leidt het parcours over verschillende paden. U loopt dus geen rondes.

 

Beginnen met hardlopen?

Wilt u hardlopen, maar heeft u nog geen ervaring? Schrijf u dan nu in voor de start-to-run trainingen die atletiek vereniging Trias geeft. U leert op een gezonde en leuke manier hardlopen. Op 21 april bent u in staat om als hardloper deel te nemen aan de PCC Maalwaterrun.

 

Twee wandelroutes.

Er worden twee routes (7 km en 14 km) uitgezet. De tochten voeren u door de mooie omgeving van Heiloo . U loopt vanaf het Maalwater door de (dan) bloeiende bollenvelden. Onderweg komt u langs een post met broodjes en drinken.

Op een deel van de route zijn honden niet toegestaan. Ook moeten enkele hekjes en bruggtjes worden gepasseerd en gaat de route over onverhard terrein, waardoor ook het lopen met kinderwagens ed wordt afgeraden.

Waar loopt u voor?

Het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan PLAYING FOR SUCCESS. Dit is een initiatief waarmee leerlingen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar hun prestaties in taal, rekenen en ict verbeteren.
Het gaat om leerlingen die minder presteren dan ze kunnen en soms achterblijven op het gemiddelde niveau (wat is dat?). Playing for Success draagt structureel bij aan het opheffen van deze leerachterstanden. Daarnaast levert Playing for Success een belangrijke bijdrage aan het zelfvertrouwen én een positiever zelfbeeld.

 

Aanbevelingsbrief

De PCC MaalwaterRun en MaalwaterWalk kan rekenen op veel enthousiasme en belangstelling en wordt aanbevolen door het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. B&W wil iedereen motiveren om mee te doen. Klik hier voor de aanbevelingsbrief.

 

Inschrijven:

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.inschrijven.nl. U kunt zich voorinschrijven tot en met vrijdag 19 april 2013.

De kosten voor de voorinschrijving zijn:

Walk 7 km

Walk 14 km

€ 5,-

€ 10.-

Run 2 km

Run 4 km

Run 10 km

€ 3,00

€ 5,00

€ 8,00

De inschrijfgelden zijn inclusief een herrinering. Alle deelnemers op de 2 km ontvangen een medaille.

  • De voor-inschrijving is gesloten – na-inschijving kan op 21 april

 

Chronoloog:

  • 10-11 uur 7.0 of 14.0 km start wandeltocht
  • 14:00 uur 2.0 km scholierenloop kinderen tot 12 jaar
  • 14:15 uur 400 m bambini run op de baan
  • 14:30 uur 4.0 km juniorenloop 12-18 jaar en trimloop
  • 15:00 uur 10.0 km wedstrijdloop inclusief trimloop

 

Uitslagen:

Klik hier om verder te gaan naar de uitslagen.

 

Routebeschrijving

Voor een routebeschrijving naar de accommodatie van Trias. Klikt u hier!

Leave a Reply