Opnieuw clubrecord voor Job Beintema

Tijdens atletiekwedstrijden in Alkmaar heeft de 15-jarige Job Beintema van AV Trias het clubrecord op de 400 mtr. horden bij de JB (t/m 17 jaar) verbeterd naar een tijd van 58,97 sec.

Job Beintema is een van de talenten van AV Trias die met een ijzersterk seizoen bezig is. Zo staat hij op de Nederlandse ranglijst t/m 15 jaar op de 300 mtr horden op de 1e plaats en staat hij 2e op de Nederlandse ranglijst op de 100 mtr horden. Een ander talent van AV Trias, Thom Slot, benaderde afgelopen vrijdag zijn eigen clubrecord met 2 cm en sprong 6.07 mtr. Thom Slot en Job Beintema zullen 20/21 augustus als grote favorieten starten tijdens de Nationale C-Spelen.

Lenneke Stam (MB) verbeterde tijdens deze wedstrijden in Alkmaar haar persoonlijk record op de 100 mtr.   
Lisanne De Witte was afgelopen zaterdag actief bij internationale wedstrijden in Belgie op de 800 mtr. De Nederlands juniorenkampioene op de 400 mtr. verpulverde in Leusden haar persoonlijk record met meer dan 5 sec. en liep uiteindelijk 2.16.00 sec. Lisanne De Witte is dus helemaal klaar voor de Nederlandse Kampioenschappen senioren die volgend weekend worden gehouden in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Aanstaande vrijdag wordt er op het complex van AV Trias een instuifwedstrijd georganiseerd waar veel van de jonge Trias-talenten aan mee zullen doen. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Leave a Reply