Nieuws uit Aruba

 
AV Trias-atleet Owen Westerhout is topsporter en heeft lange tijd getraind bij Sven Ootjers. Sinds oktober traint hij bij Christine Harrison-Bloomfield.
 
 
Gelukkig is Owen nog steeds lid van Trias en blijven we hem graag volgen. De afgelopen periode was Owen op trainingsstage in Aruba. En heeft speciaal voor ons verslag gelegd.
 
” Ondanks mijn keuze om te trainen op de schema’s van Christine Harrison-Bloomfield en ik niet vaak meer te vinden ben bij Trias, ben ik natuurlijk nog wel AV Trias lid. Veel wedstrijden zijn er niet dit indoorseizoen, maar met het doorgaan van de NK Indoor op 20 en 21 februari 2021 heb ik wel een echt doel.
 
Het wordt nog duimen of ik door de selectie heen kom, maar ik heb goede moed. Als ik geselecteerd word ben ik er in ieder geval klaar voor. De afgelopen twee weken was ik namelijk op trainingsstage in Aruba.
 
Door de warmte was het goed mogelijk om meer aan mijn snelheid te werken. Ook werd er aan de start gewerkt en was krachttrainen daar wel mogelijk. Het eiland heeft vrijwel geen last van covid-gevallen, dus er was veel meer mogelijk dan dat er in Nederland was. Ik blijf doortrainen en zal jullie verder op de hoogte houden van de buitenlandse avonturen 😉”.
 
 
Owen, veel succes! Wij duimen natuurlijk met je mee dat je geselecteerd wordt voor het NK Indoor!