Nieuw Trias sportshirt

Met trots presenteren wij het ontwerp voor het nieuwe Trias sportshirt (alleen voor recreatief gebruik, geen wedstrijdshirt). Het roze shirt is de damesuitvoering. Voor heren zijn er twee opties, de rode of de rood/paarse. De shirts zijn van het topmerk Bioracer, de shirtleverancier van de Nederlandse, Duitse en Franse nationale wielerploeg. De shirts zijn van een prachtige kwaliteit en geschikt voor hardlopers maar ook voor baan/wegatleten.

Wij hopen dat zo veel mogelijk atleten, jong en oud, dit shirt willen bestellen en met trots zullen dragen. De kosten zijn per shirt €24,00. Kindermaten zullen goedkoper zijn, daarvoor hebben wij nog geen prijsopgave.

De voorinschrijving is open!

Als je al dit voorjaar in het Trias shirt wilt trainen, dan kun je nu een shirt bestellen via voorzitter@avtrias.nl.

Geef daarbij de door jou gewenste maat en kleur (heren) aan, en of het om een dames of heren shirt gaat. De maattabel kun je vinden op de website van Bioracer (teamkleding): www.bioracer.nl

Op 29 april om 09:00 uur zal er een mogelijkheid zijn om de shirts te passen tijdens de zaterdag duintraining en op dinsdag 2 mei is er een pasmoment om 19:00 uur op de baan.

 

Leave a Reply