Mooie prestaties bij indoorwedstrijd Lycurgus

Op zaterdag 2 november hebben wel 13 atleten van AV Trias deelgenomen aan de indoorwedstrijd atletiek op de geweldig mooie locatie van Lycurgus in Assendelft.

Een meerkamp voor de pupillen en de 60 meter horden en/of sprint voor de junioren. Trias mag weer trots zijn op deze enthousiaste, stoere, sportieve atleten!

Roza Verlaat, 7 jaar oud en C-pupil, werd eerste op de meerkamp. Zij liep de 40 meter, stootte de kogel en sprong hoog en behaalde in totaal 861 punten. Bij de jongens won Djaleesh Anwar-Ali de derde prijs met 989 punten. Knap gedaan, Roza en Djaleesh!

Bij de pupillen B deden Marlene Drommel en Faas Thoes mee. Faas en Marlene behaalden direct op alle onderdelen een persoonlijk record. Gefeliciteerd, wat leuk is het toch om jezelf te overtreffen!

Dante Cronie behaalde bij de A1- pupillen de eerste plaats. Hij verbeterde zijn persoonlijk record op het kogelstoten en op de 60 meter en evenaarde zijn record van 1.30 meter op hoogspringen. Super, Dante!

Bij de A2-pupillen namen Yassine Anwar-Ali en Evi Drommel deel aan de meerkamp. Ook zij behaalden persoonlijke records en gingen daarom weer blij naar huis.

Voor Manuel Cronie, Zoƫ Hoebe en Boet van Hove was het de eerste keer dat zij als D-junior meededen aan een wedstrijd 60 meter horden. Best spannend maar het ging gelukkig goed en snel! Ook ging het heel goed bij Ties Oosting, die tweede werd en zijn PR verbeterde met ruim een halve seconde. Hij finishte op 10.28 seconde.

Last but not least verschenen de vriendinnen Donna Vrees en Fien van Hove aan de start van de 60 meter. Een close finish tussen deze twee: Donna werd derde op 9.35s, gevolgd door Fien op 9.41s. Knap gedaan meiden, zeker als je bedenkt dat jullie in de ochtend ook nog lekker op de eigen Trias-baan hadden getraind!

Vind jij het ook leuk om mee te doen aan zulke wedstrijden? Op de site van atletiek.nu vind je de wedstrijdkalander en kan je je inschrijven.