Meisjes D 2e divisie door naar de regio finale!

De 1000 m hadden wij 3 deelnemers: Carlijn Bouwer met een tijd van 3.50.82 min. dat is 5 sec. sneller dan de vorige competitie! Larissa van der Most met een tijd van 4.03.86 min. Ondanks haar heupblessure heeft ze toch 18 sec. sneller gelopen dan de vorige competitie, en onze nieuwe Trias atlete Yvonne van de Kraan met een tijd van 3.53.83 min. Meteen al onder die 4 min. Netjes gedaan meiden!

60 m het op 1 na laatste onderdeel hebben Maaike Knijnenberg, Tjerime Pema & Jette Schiebergen toch nog goed gepresteerd met een tijd van 9.50 voor Maaike en 9.55 voor Tjerime, samen in 1 serie hebben ze er een spannende strijd van gemaakt. Ook Jette Schiebergen heeft super gelopen ondanks dat ze zich niet zo lekker voelde heeft ze toch nog een tijd gelopen van 10.73 sec op een afstand van 60 m!

Het laatste onderdeel Verspringen hebben de meiden super gedaan met een afstand van 3.59 m voor Maaike Knijnenburg wel 30 cm verder gesprongen vergeleken met de vorige competitie wedstrijd. En Carlijn Bouwer na een hele lange dag toch nog een afstand gesprongen van 2.87 m wat heel toevallig precies hetzelfde is als de vorige competitie! Heel goed gedaan meiden! Na 2 competitie wedstrijden werden de punten bij elkaar opgeteld en leverde dit voor de meisjes D 1e divisie 4557 punten op. Meiden netjes gedaan!

Ook de meisjes D 2e divisie hebben goed gepresteerd afgelopen zaterdag. De wedstrijd begon al goed met de estafette waarin Zoe de Jong, Merle van Dokkum, Wies Vos & Britt Ooijevaar zaten, daarmee hebben ze dikke eerste plaats gekregen met een tijd van 34.06 sec. de volgende keer gaan ze strijden voor het clubrecord die staat op 32.3 sec! Melanie van der Most heeft een Top prestatie geleverd met kogelstoten, een dikke PR 10.23 m! eindelijk over die 10 meter! Netjes gedaan Melanie de eerste plek! Wies Vos heeft ook super gepresteerd met een afstand gestoten van 7.15 m dat uiteindelijk een 10e plek op leverde! Ook met speerwerpen deed Melanie van der Most het onwijs goed een dikke eerste plaats met een afstand van 20 meter en 44 centimeter! Eline Koenz ook super gepresteerd met een afstand van 15.30 m dat uiteindelijkeme en 4e plek opleverde! Super meiden!

Merle van Dokkum & Yara Ciliacus waren actief bij het onderdeel verspringen. Merle ging weer over die 4 meter met een dikke PR van 4.08 m wat een 2e plek opleverde! Yara Ciliacus helaas kwam ze soms niet uit met haar pas, maar heeft ze toch een afstand gesprongen van 3.27 m met een 9e plek.

60 m horden ging niet helemaal zoals verwacht voor Britt Ooijevaar, na al een paar keer herstellen bij de start struikelde ze uiteindelijk over de eerste horden, waardoor ze in het gips belande door een scheurtje in haar elleboog. Nu gaat het weer beter, en we hopen natuurlijk allemaal dat ze snel weer beter is! Beterschap van iedereen Britt doe rustig aan en herstel goed, dat je weer super kan knallen met de finale! Gelukkig hadden wij ook Eline Koenz op de 60 m horden staan, die top gepresteerd heeft ondanks de omstandigheden heeft ze toch een tijd gelopen van 13.62 sec. wat een 9e plek voor haar opleverde! Goed gedaan Eline!

Met het onderdeel Hoogspringen heeft Wies Vos super gepresteerd door een hoogte te springen van 1.35 m een dikke PR, dat uiteindelijk een 3e plek opleverde netjes gedaan! Het loop onderdeel 1000 m werd gedaan door Zoe de Jong die een tijd heeft gelopen op haar mooie nieuwe spikes met een tijd van 3.40.21 min. Dit leverde een dikke PR op en een 2e plaats bij de uitslagen! Haar doel is om met de finale onder die 3 min 40 te lopen! Wij hebben hier volste vertrouwen in!

Het laatste onderdeel was 60 m sprint die werden gelopen door Zoe de Jong, Yara Ciliacus & Merle van Dokkum. Zoe die na een 1000 m toch nog een tijd had gelopen van 8.95 sec. dat haar een 3e plaats opleverde. Yara Ciliacus had een tijd gelopen van 9.30 sec. een 7e plaats! Netjes Yara! en Merle met een tijd van 9.43 sec. die na zo’n lange dag toch nog goed gepresteerd had! Uiteindelijk leverde dit voor de meisjes D 2e divisie een 2e plaats op in de eindstand! Dat betekent dat ze door zijn naar de regio finale! Waar ze gaan knallen en strijden voor de eerste plek!

Meisjes D jullie hebben super gepresteerd deze 2 sportieve competitie dagen! Met mooie prestaties voor iedereen! Wij, Lenneke Stam en Chiel Klaver bedanken jullie voor deze mooie dagen!

Leave a Reply