Meerjarige verbintenis Zilte Zoen aan KlimduinRun

Restaurantketen Zilte Zoen en de organisatie van de KlimduinRun zijn een meerjarige verbintenis aangegaan. Zilte Zoen, die naast de vestiging aan de voet van het klimduin in Schoorl ook in Egmond aan Zee en Bergen aan Zee te vinden is, heeft toegezegd zich voor drie jaar aan het ludieke sportevenement te willen verbinden. Hiermee wordt Zilte Zoen hoofdsponsor van de KlimduinRun en zal het evenement de komende jaren onder de naam ‘Zilte Zoen KlimduinRun’ worden georganiseerd.

Atletiekvereniging Trias, de organisator van de KlimduinRun, is zeer tevreden met deze samenwerking: “Deze verbintenis betekent dat we voor de komende drie jaar, voor het unieke deelnemersveld van regionale en mondiale toppers uit meerdere takken van sport, het hoge organisatieniveau kunnen garanderen”.

Mooie prijzen

Elk jaar zijn er weer vele prijzen te verdienen. Voor de zevende editie van de KlimduinRun in Schoorl, die op 28 september plaats zal vinden, is er nu een teamprijs van €1.000,- ter beschikking gesteld door het atletiekplatform Losse Veter. De snelste individuele loper wint de inmiddels traditionele Honda scooter. Voor meer informatie: www.klimduinrun.nl

Leave a Reply