Lisanne de Witte klaar voor NK

Aankomend weekend komen verschillende Trias toppers in actie bij de NK senioren in Apeldoorn. Lisanne de Witte liet afgelopen weekend tijdens internationale wedstrijden in Gent zien in uitstekende vorm te verkeren. Lisanne liep in haar eerste 400 meter van dit indoorseizoen meteen een persoonlijk record. Na een trage opening kwam de atlete uit Heiloo goed los. Op indrukwekkende manier werkte ze zich op in het veld en ging zelfs bijna met de overwinning aan de haal. De Witte zette met haar 55.49 een nieuw indoor-pr op de klokken. “Ik moet het een en ander wat aanscherpen en dan komt het volgende week helemaal goed!” aldus De Witte. Wederom een medaille halen is het doel van Lisanne. Laura de Witte zal als een van de jongste deelneemsters (16 jaar) deelnemen aan de 200 meter. Op papier is een finale plaats (beste 6) mogelijk. Maar ervaring opdoen voor haar eerste senioren NK is het voornaamste.

Franka Hoogeboom zal deelnemen op de 60 meter sprint. Voor de 26 jarige Franka is de deelname bijzonder omdat ze nog maar 2 jaar atletiek beoefend. Als Franka dicht bij haar gelopen persoonlijk record loopt (8.00 sec) is een halve finale plaats mogelijk. Lenneke Stam zal deelnemen op de 400 meter. De Trias trainster is nog junior en heeft nog niet eerder onder de minuut gelopen. Zal het haar lukken in een volgepakt Omisport?

Rick Verver staat momenteel als 3e reserve op de 200 meter. Laten we hopen dat ook Rick aanstaande zaterdag aan de start mag verschijnen.

Trias wenst de Toppers heel veel succes !

Leave a Reply