Laura De Witte en Job Beintema sprinten naar Record

In Tilburg hebben Trias atleten Laura de Witte en Job Beintema uitstekend gepresteerd. Beide atleten verbeterden tijdens de T- meeting beide hun persoonlijke records.

Op de 400 meter won juniore De Witte met overmacht bij de senioren in een tijd van 55.85 seconden. De Witte laat zien klaar te zijn voor haar favoriete afstand de 200 meter. Deze afstand zal ze volgende lopen tijdens de Gouden Spike.

Clubgenoot Zoë De jong (15 jaar) was eveneens nog nooit zo snel op deze afstand 62.62 seconden. Op de 200 meter liep De Jong naar een persoonlijk record van 26.90 seconden.

Job Beintema deed het ook uitstekend en liep een record van 14.04 seconden op de 110 meter horden. Deze winnende tijd bied perspectief voor de internationale wedstrijd in Genève volgende week. Beintema liep eveneens de 400 meter horden. De Trias junior liet een tijd noteren van 55.80 seconden. De snelste junioren tijd gelopen in Nederland.

Britt Ooijevaar won tijdens de mini bokaal wedstrijden in Hoorn de prijs voor de beste prestatie van de dag. De Trias C junior won de 80 meter sprint 10.61 seconden en de 80 meter horden

Leave a Reply