Update: Jurycursus bij AV Trias – 08 & 15 december 2012‏

In het voorjaar 2012 hebben wij geprobeerd om een jurycursus voor onze leden te organiseren. Nadat wij een docent hadden benaderd, waren wij alleen nog afhankelijk van de Atletiekunie voor het leveren van een examinator. Helaas kon de Atletiekunie niet meer binnen het gestelde termijn een examinator inplannen, ook al hadden wij dit ruim (twee maanden) van tevoren aangegeven.

Gelukkig zijn wij er deze keer wel in geslaagd om een jurycursus vast te leggen. De jurycursus vindt plaats op twee opeenvolgende zaterdagen in de maand december. De cursus zal twee dagen beslaan en wordt afgesloten met een theorie-examen. Na het voltooien van de cursus kunt u verschillende taken uitvoeren, die behoren bij de juryfunctie “jurylid Algemeen”.

Na het voltooien van de cursus kunt u worden ingezet bij wedstrijden. Vooraf aan het seizoen krijgt u van de jurycoördinator een mail met data van wedstrijden die bij Trias worden gehouden. U kunt zelf opgeven wanneer u een wedstrijd wilt jureren. Het aantal wedstrijden is dus niet aan een minimum of maximum gebonden.

Data:

  • Zaterdag 08 december 2012;  10.00-16.00 uur
  • Zaterdag 15 december 2012;  10.00-16.00 uur

Locatie:

  • Kantine Atletiekvereniging Trias

 

Aanmelden?

Via deze link, kunt u zich aanmelden voor de jurycursus op zaterdag 08 en 15 december 2012.

Uiterlijke inschrijfdatum dinsdag 13 november 2012.

Heeft u geen licentienummer, vul dan zes keer een “0” in.

 

Vriendelijke groeten,

  • Sjoerd Stienstra (Jurycoördinator)
  • Marc Barnhoorn (Wedstrijdsecretaris Senioren, Junioren AB)

Leave a Reply